Contact

Wilt u een idee voor uw interieur door OpMaat3D laten uitwerken of uitvoeren, hebt u vragen over de webshop of bent u gewoon geïnteresseerd in wat OpMaat3D doet? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur
Neutronstraat 7 (unit 3)     Industrieterrein Hoendiep
9743 AM, Groningen
0618183180                                                                                                                                                                            
info@opmaat.com

Creatieve Industrie Groningen

De laatste 10 jaar is OpMaat voortdurend betrokken geweest bij de ontwikkeling van de Creatieve Industrie in het Groningen en met name het Ebbingekwartier. Ook aan de Neutronstraat 7 zet OpMaat3D zich in om de Creatieve Industrie in Groningen te stimuleren. In het bedrijfsverzamel gebouw aan de Neutronstraat zitten een groot aantal bedrijven die nauw met elkaar samenwerken. Het is een cluster van interieur bouwers, interactieve technologie, kunststofverwerking, licht en interieur ontwerp waar de meest ingewikkelde projecten gerealiseerd kunnen worden.

  • Fabriekspijp met Ledlicht

De Pijp Groningen……de leukste werkplek van Groningen

In het voormalige gebouw van OpMaat staat de laatste grote fabriekspijp van de Groninger binnenstad. OpMaat heeft ervoor gezorgd dat het de status van gemeentelijk monument heeft verkregen en heeft de pijp overgedragen aan de Stichting De laatste Pijp. De pijp is onlangs van top tot teen gerestaureerd en voorzien van een fantastisch lichtobject. De voormalige vleesconservenfabriek van de firma Gerzon is na het vertrek van de meubelmakerij naar de Neutronstraat op een fraaie wijze omgebouwd tot kantoorpand. Op dit moment huisvest het meer dan 20 bedrijven in de creatieve sector. De nieuwe naam van het gebouw is De Pijp Groningen.  http://www.depijp-groningen.nl/

Erkend leerbedrijf

OpMaat3D is een erkend leerbedrijf voor  MBO en HBO beroepsopleidingen en zet zich ervoor in om stagiaires alle kanten van het vak te laten ervaren.