oude Home - OpMaat3D OpMaat3D

Welkom!

OpMaat Vormgevers en Meubelmakers is per 1 februari 2015 verhuisd naar het Neutronium Business Centrum op het industrieterrein Hoendiep Neutronstraat 7 (unit 3) en gaat verder onder de vlag OpMaat3D.

OpMaat3D levert ontwerpen voor Maatwerk, Projecten en Producten. In de Meubelmakerij worden deze ontwerpen vervolgens met moderne productie technieken en ambachtelijke zorg gemaakt. Afgelopen 3 jaar is de werkplaats gedigitaliseerd. Met nieuwe ontwerp-software en een grote CNC freesmachine zijn de mogelijkheden voor ontwerp en productie enorm uitgebreid.

    BLOG

  • Flak

Atlantikwall bunker bij Termunten nu toegankelijk voor publiek.

Deze Duitse luchtafweerbunker is na 76 jaar nu toegankelijk voor publiek. We hebben er 2 jaar aan gewerkt om de bunker weer in ‘originele’ staat te brengen en om de geschiedenis ervan voor iedereen toegankelijk te maken. Op de begane grond wordt deze weergegeven op grote borden met veel foto’s. In de geschutskoepel op 8 […]

Lees meer

    BLOG

Noord Nederlands Orkest krijgt nieuwe meeneem displays

Het verhaal en de persoon achter het muziek instrument….dat kan het NNO nu veel beter kwijt met de nieuwe displays die vanaf nu meegaan op toernee. Samen met stagiaire Mare Bron hebben we deze demontabele lichtgewicht displays ontworpen en gemaakt.  Nu al een groot succes.

Lees meer