Contact

Wilt u een idee voor uw interieur door OpMaat3D laten uitwerken of uitvoeren, hebt u vragen over de webshop of bent u gewoon geïnteresseerd in wat OpMaat3D doet? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur
Neutronstraat 7 (unit 3)     Industrieterrein Hoendiep
9743 AM, Groningen
050-3144496
0618183180
info@opmaat.com

Creatieve Industrie Groningen

De laatste 10 jaar is OpMaat voortdurend betrokken geweest bij de ontwikkeling van de Creatieve Industrie in het Ebbingekwartier. OpMaat3D blijft ook aan de Neutronstraat zich inzetten om de Creatieve Industrie in Groningen te stimuleren. Het bedrijvencluster aan de Neutronstraat blijft nauw betrokken bij projecten in het Ebbingekwartier en met initiatieven als FabLab Groningen en 3D Hubs Groningen.

  • Fabriekspijp met Ledlicht

De laatste pijp

In het voormalige gebouw van OpMaat staat de laatste grote fabriekspijp van de Groninger binnenstad. OpMaat heeft ervoor gezorgd dat het de status van gemeentelijk monument heeft verkregen en heeft de pijp voor €1 overgedragen aan de Stichting De laatste Pijp. De pijp is onlangs van top tot teen gerestaureerd en voorzien van een fantastisch lichtobject.

Erkend leerbedrijf

OpMaat3D is een erkend leerbedrijf voor  MBO en HBO beroepsopleidingen en zet zich ervoor in om stagiaires alle kanten van het vak te laten ervaren.